Ярмоленко "залетів" через рекламу українських букмекерів - британці можуть дискваліфікувати

Андрій Ярмоленко / Getty Images

Український хавбек Вест Хема Андрій Ярмоленко має проблеми із англійським законодавством. Причина – його комерційна діяльність в Україні, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт FA.

Футбольна асоціація Англії звинуватила Андрія Ярмоленка в участі у рекламі букмекерів. Згідно з правилами, вести таку діяльність хавбек не має права.

Правило E8.5 кодексу FA передбачає, що "футболістам не дозволено рекламувати або промоутувати будь-яку букмекерську та ставкову діяльність, у якій їм заборонено брати участь". Андрій Ярмоленко рекламував одну з українських компаній, тому порушив дане правило.

Футболіст має два тижні на те, щоб дати пояснення. Чиновники чекатимуть до 18 лютого. Якщо буде доведено, що Ярмоленко рекламував букмекерів після переходу у Вест Хем, йому буде загрожувати штраф або дискваліфікація.

Зазначимо, що в минулому за схоже порушення був покараний зірковий шведський нападник Златан Ібрагімовіч. За участь у рекламі компанії Betfair форварда оштрафували на 50 тисяч євро.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...