Ярославський вже не допоможе: Харківський "Металіст" визнаний банкрутом, розпочато процедуру ліквідації клубу

Господарський суд Харківської області визнав футбольний клуб Металіст банкрутом. Відповідне рішення було прийнято минулого четверга, 22 квітня, зазначають Патріоти України.

Процедура банкрутства вже розпочалася. Власником клубу є підприємець Сергій Курченко, який після подій 2014 року залишив Україну і переховується в Росії. Борги Металіста становлять близько 900 мільйонів гривень.

Раніше ексвласник Металіста Олександр Ярославський оголосив про те, що займається відродженням харківського футбольного клубу.

Також повідомлялося, що Ярославський перед відродженням Металіста назвав умову, що повернеться у футбол, якщо на матчі команди буде ходити не менше 30 тисяч уболівальників.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...