"Яскраві враження" порушникам були гарантовані: ДПСУ відкрила вогонь під час затримання ухилянтів на кордоні (фото)

Українські прикордонники відкрили вогонь при затриманні ухилянтів на кордоні з Угорщиною, повідомляють Патріоти України.

Прикордонникам довелося відкривати вогонь під час затримання чоловіків н а кордоні. Ті незаконно вирішили покинути Україну через страх потрапити на фронт, адже були військовозобов’язаними. “Групу з 12 чоловіків затримали неподалік кордону з Угорщиною. Марна спроба втечі від прикордонного наряду закінчилася попереджувальними пострілами”, – йдеться в повідомленні ДПСУ.

Подробиці втечі

Чоловіки заплатили організатору втечі по 12 тисяч гривень, той мав на власній автівці вивезти їх за межі України.

Втім і його прикордонники затримали.


Ціни на один з ключових продуктів злетіли у всьому світі: що чекає на українців

п’ятниця, 27 вересень 2024, 9:52

В Україні дешевшає цукор – у жовтні гуртові ціни продукту можуть знизитися на 2,5-4 гривні за кілограм. Тим часом на світовому ринку вартість цукру тільки зростає. Про це повідомили у сільськогосподарському кооперативі ПУСК, що був створений в межах Вс...

"Ти, громадянин Росії, бл*, будеш мене затримувати?": Молдованин у Придністров'ї поставив на місце окупантів, яким не сподобалось що з автівки лунає "Ой у лузі червона калина" (відео)

п’ятниця, 27 вересень 2024, 9:20

У соцмережах завірусилося відео з приниженням громадянином Молдови російських солдатів в окупованому РФ Придністров'ї. А почалося все з того, що, проїжджаючи блокпост з військовими, які чомусь називають себе «миротворцями», чоловік вирішив затролити їх...