"Явка обязательна": На засіданні фракції "Слуга народу" роздають запрошення на новорічний виступ "Кварталу 95"

Початок святкового заходу заплановано на 21:00 31 грудня.
КВЦ "Парковий". Фото: соцмережі.

Делегатам з'їзду фракції "Слуга народу", який проходить сьогодні ввечері в київському КВЦ "Парковий", роздають запрошення на новорічне шоу "Кварталу 95". Про це повідомляє Telegram-канал "Политика Страны", передають Патріоти України.

За інформацією видання, святковий захід відбудеться в тому ж КВЦ "Парковий", де зараз проходить фракційне засідання. Початок заплановано на 21:00 31 грудня. У програмі заявлена Оля Полякова.

Як повідомлялося раніше, в КВЦ "Парковий", де проходить засідання фракції "Слуга народу", почалася акція протесту, один з учасників якої приніс з собою золотий унітаз, що символізує корупцію. Чоловік із золотим унітазом вимагає відставки мера Києва Віталія Кличка. При цьому учасник мітингу добре говорить англійською мовою і навіть читає на ній вірші. Також мітингують ФОПи, які вимагають скасувати закон про обов'язкові касові апарати для бізнесу.

Спеки не буде? Метеорологиня розповіла, якої погоди чекати влітку в Україні

середа, 24 квітень 2024, 6:59

Очікується, що цьогоріч літо в Україні може бути теплим, але не спекотним. Про це "24 каналу" розповіла метеорологиня Віра Балабух, передають Патріоти України. "Відповідно до тих розрахунків які є зараз, очікується що літо в Україні може бути теплим, ...

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...