Явно не на користь "другої армії світу": Журналісти порівняли аптечки ЗСУ і армії РФ (фото)

Російських окупантів відправляють на війну в Україну з бинтом та джгутами Есмарха. А ось аптечки українських захисників наповнені всім необхідним для порятунку життя та допомоги за будь-яких поранень.Це бачать і самі окупанти, які обурюються, що їх кидають на смерть. Фотопорівняння оприлюднив журналіст-розслідувач Bellingcat Христо Грозєв у Twitter. Він отримав його від самих росіян, передають Патріоти України.

По фото помітно, що аптечки російського та українського військових дуже відрізняються. "Російські найманці опублікували це порівняння аптечки російського солдата (вгорі) та української (внизу). "Ось до чого довели нас Путін і Шойгу…", - бідкається один із коментаторів", - підписав фото Грозєв.

На фото видно, що комплектація російської аптечки – вкрай убога. Там досі є сумнозвісний джгут Есмарха. Весь "набір" складається з 4 предметів та інструкції.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...