"Явишся - буде у тебе ї*ло розвалене. 100 процентів": Обурений військовий розповів Виннику, що з ним зроблять в Україні (відео)

Боєць Національної гвардії України записав відеозвернення до співака-втікача Олега Винника, який анонсував своє повернення до України з концертами. Відео військовий опублікував у соцмережі, передають Патріоти України.

"Я просто зрозуміти не можу: чи я так емоційно сприймаю цю інформацію. Чи цей дурачок не розуміє, що йому буде, якщо він явиться сюди? Він думає, що всі українці забулися як ти, патороч с*иклива, піджала хвоста і втікла і кинула свою Батьківщину? А тепер ти повертаєшся з новими концертами? Я тобі кажу: я якщо б тебе впіймав, я б тобі, Олеже, отаку б черешню натрусив. І так зроблять майже всі українці. Явишся - буде у тебе ї*ло розвалене 100 процентів. Не мною, так кимось. Тебе вже деякі чекають. Тож їдь із ковтком свіжого повітря - українці тебе ждуть", - заявив військовий.

У зоні ризику - сільські жителі та любителі полювання: В Україні зафіксовано першу смерть від гарячки Західного Нілу

середа, 28 серпень 2024, 14:44

В Україні зафіксували першу смерть від гарячки Західного Нілу, повідомляють Патріоти України. Хворобу зареєстрували на Черкащині в 65-річного жителя області. А лікували чоловіка в одному з медзакладів Києва. Там і встановили остаточний діагноз. Гемораг...

Компетентність на грані фантастики: МОН назвало Волинську область Луцькою в опитуванні про стан освіти

середа, 28 серпень 2024, 14:29

Міністерство освіти і науки України випадково назвало Волинську область «Луцькою». Про це розповіло видання lviv.media, опублікувавши у себе відповідний скріншот, передають Патріоти України. Як повідомляється, опитування МОН, запущене 27 серпня, було п...