"Язиком чесати всі можуть": Український тренер закликав взяти автомат тим, хто не згоден з "формулою Штайнмаєра"

Сергій Шищенко вважає, що головне - це мир.

Сергій Шищенко. Фото: офіційний сайт ФК "Миколаїв".

Головний тренер футбольного клубу "Миколаїв" Сергій Шищенко впевнений, що всі, хто не згоден з формулою Штайнмаєра повинен сам взяти зброю і відправитися воювати на схід України, передають Патріоти України.

"Я за будь-які дії. Головне, щоб був мир. Це найважливіше. Завжди треба вести переговори, без цього ніяк. Якщо хтось не згоден з цим, нехай візьме автомат і піде воювати. Язиком чесати всі можуть. Треба робити все по максимуму, щоб люди не гинули", - цитує Шищенка tribuna.

У той же час Шищенко уточнив, що не ходив ні на які вибори. "Ні, взагалі ніколи не ходив. Кажуть, мовляв, твій голос віддадуть, але мені все одно. Не хочу, тому що треба було все міняти ще раніше. Зараз всі сподіваються на Зеленського, в тому числі і я. З усіх президентів, хто був, поки на нього є надія. А хто буде після нього - важко припустити. Сподіваюся, він багато змінить, хоча це буде складно зробити", - підсумував футбольний фахівець.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...