"Їдь назад, ти тут не потрібна": У мережі накинулися на Пугачову через повернення в Росію

Російська зірка Алла Пугачова нещодавно повернулася в Росію і встигла заглянути в магазин модного одягу. Але шанувальникам Примадонни це не сподобалося, зазначають Патріоти України.

Так, співачка позувала на знімку в джинсах-кльош і білій сорочці, злегка заправленій в джинси. Під такий образ вона підібрала білі кеди і темні сонцезахисні окуляри. "Приїхала порядок наводити. У моїй голові, у вашій голові", - йдеться у підписі до фото.

Але таке прагнення Пугачової шанувальники не оцінили. Вони закликали її їхати з Росії, яку вона покинула разом з чоловіком і дітьми на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

"Прямо налякали, порядна ви наша", "Цікаво, а у чоловіка в голові намагалися порядок навести?", "Нікому ти тепер не потрібна", "Їдь назад", "Дивитися не хочеться", "А порядок повинен кожен наводити в своїй голові сам", - пишуть фоловери в коментарях.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...