Ідеальна "евакуація": Єгипет безплатно пролонгує відпочинок туристів з України

Бізнесмени Арабської республіки демонструють зразкову людяність та солідарність з народом України

У зв'язку з російським вторгненням українці, які наразі перебувають у Єгипті, можуть безкоштовно залишатися у готелях після закінчення путівок та розраховувати на безоплатне харчування. Про це повідомляє посольство України в Єгипті. У соцмережах туристи підтверджують, що їх залишили в готелях і продовжують годувати, зазначають Патріоти України.

"Листи про відповідні рішення Єгипетської асоціації готелів і Міністерства туризму і старожитностей Єгипту", - йдеться у дописі посольства у Facebook.


Окрім того, деякі готелі пропонують прихистити українців на певний термін.

"У зв'язку з нинішніми умовами в Україні та закриттям аеропортів, є можливість на безкоштовне розміщення та проживання сім'ї в комплексі "Нур плаза" без плати за проживання в Хургаді. Поки ситуація не стабілізується і вони знову повернуться в свою країну", - йдеться в одному з оголошень.

Пропонують допомогти з проживанням і місцеві жителі. У найближчі 10-14 днів з Єгипту планується евакуювати авіакомпанією Bees Airline близько 3 тис. людей.


У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...