"Ідеально підходить для "нуля", а саме для ЗСУ": Популярну блогерку розкритикували через розіграш авто

Відома українська блогерка родом з Івано-Франківська Саша Бо виклала у себе в профілі інформацію про розіграш автомобіля свого чоловіка і нарвалася на критику, передають Патріоти України.

"Я давно цього не робила, але час зробити вам приємне. На правах дружини оголошую, що я подарую автомобіль свого чоловіка. Nissan з салону, не битий не фарбований, у відмінному стані, один власник. Скоро подарую його вам", - сказала на відео Саша.

Реакція соцмереж

У коментарях її звинувачують в тому, що вона розігрує машину, хоча могла б віддати її на ЗСУ або продати, щоб пожертвувати гроші на армію.

За правилами розіграшу, учасники повинні підписатися на більш ніж 90 осіб, які є спонсорами. Коментатори помітили, що серед спонсорів є якісь одіозні особистості.

"І Злата Нєкрасова в спонсорах?) Людина, яка в Запоріжжі зашкварилася зі спекулюванням на благодійності, а під час війни на крадіжці гуманітарки вагонами? До речі, вона в сторіс показувала лист, що її звільнили. А в описі все ще стоїть посада", - написав один з підписників.

Ось що ще пишуть в соцмережах:

  • "Краще б ці 96 блогерів скинулися на автомобіль для ЗСУ!"
  • "Авто ідеально підходить для "нуля", а саме для ЗСУ"
  • "Подивилася хто там в підписках. Жодна машина не варта того, щоб на них підписуватися! Яка гидота!"

Сама Саша Бо, за якою стежить майже два мільйони людей, поки що ніяк не коментувала критику на свою адресу.


Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...