Йдеться про випробовування зброї "Судного Дня": З'явилася нова версія загибелі моряків на "Лошарику"

14 російських моряків, які загинули на підводному човні проекту 10831 "Калитка" АС-12 "Лошарик", імовірно брали участь у випробуваннях атомної російської зброї "Посейдон". Про це написав блогер і аналітик Ель Мюрид в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"В одному з телеграм-каналів пройшло повідомлення про те, що на Серафимівському кладовищі в Петербурзі, де ховали 14 моряків" ... один їх високопоставлених військових розповів, що вони "не допустили катастрофи планетарного масштабу", - сказано в повідомленні.

За його словами, найімовірніше, мова може йти про випробування "Посейдона". "Буквально два тижні тому Путін повідомляв, що випробування наближаються до завершення. Можливо, щось пішло дуже не так, наслідком чого і стала катастрофа", - пише блогер.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...