"Їдьте додому до своїх родин": Зеленський вийшов до шахтарів на Банковій (відео)

Президент Володимир Зеленський у середу вийшов до шахтарів, які протестували під його Офісом. Йшлося про заборгованість із зарплати за 4 місяці, передають Патріоти України.

"Я вам обіцяю – ми все зробимо. Дайте мені пару днів. Я зараз розберуся з "Центренерго", чому вони не виплачують гроші. Їдьте додому до своїх родин, я розберуся", – заявив Зеленський.

За словами мітингарів, майже 800 працівників недоотримали 58 млн грн. Шахтарі заявляли, що не повернуться додому, поки не почують конкретики у вирішенні цього питання.

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...

Мати загиблого пілота Степана Тарабалки стала військовою капеланкою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:30

Мати загиблого українського пілота, Героя України Степана Тарабалки Наталія долучилася до корпусу військових капеланів. Звернення жінки опублікував керівник корпусу Олександр Казаков у п’ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України. «Після загибелі си...