"Іду воювати проти хапуг і хабарників": Чиновник, якого Зеленський назвав "розбійником", балотується у мери Борисполя

Секретар Бориспільської міськради Ярослав Годунок, якого президент Володимир Зеленський вигнав з наради і обізвав "розбійником" та чортом", балотується у мери Борисполя Київської області. Про це повідомили у Бориспільській міській територіальній виборчій комісії, передають Патріоти України.

Годунок йде на вибори Бориспільського міського голови від Радикальної партії Олега Ляшка. "Іду воювати проти хапуг і хабарників банди Федорчука, які розкрадають і грабують наше місто", – написав він у Facebook.

Нагадаємо, 10 липня 2019 року Володимир Зеленський під час зустрічі з керівниками Київської області вигнав секретаря міськради Борисполя Ярослава Годунка, назвавши його «розбійником» через судимість.

Крім того, коли охорона президента силою вивела чиновника із зали, глава держави сказав, що зателефонує з цього приводу своєму другу голові СБУ Івану Баканову, що було чітко чутно через включені мікрофони.

У свою чергу Годунок заявив про намір подати на Зеленського до суду, проте пізніше відмовився від цієї ідеї. За його словами, цей скандал використовують російські, а також підконтрольні Петру Порошенку ЗМІ для «розхитування ситуації» в країні.

Пізніше Ярослав Годунок побив громадського активіста Ігоря Петровскіса. Секретарю Бориспільської міськради повідомили про підозру у хуліганстві, обвинувальний акт уже передали до суду.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...