Йдуть на прорив: Прикордонники розповіли про нову тактику ухилянтів

Для незаконного перетину кордону втікачі почали збирати групи з 40 і більше людей. Про це заявив речника Держприкордонслужби Андрій Демченко, передають Патріоти України.

Речник ДПСУ відзначив, що спроби незаконного перетину кордону фіксуються і на пунктах пропуску. Але більшість таких спроб фіксуються все ж в «зеленій зоні» кордону, тобто поза офіційними пунктами пропуску.

«Бачимо зухвалість злочинних груп, які обіцяють людям сприяння у незаконному перетині кордону і беруть за це гроші – вони починають формувати групи з 20-40 людей, яких одномоментно намагаються максимально близько довести до кордону, звідки вже ті намагаються перетнути кордон», – відзначив він.

3,5-метровий екземляр птерозавтра науковці прозвали "Дракула": Знайдено найбільшу наразі істоту, котра коли-небудь літала над Землею (фото)

субота, 5 жовтень 2024, 23:55

Назва цього монстра виникла не лише через його страшенний вигляд та кровожерні звички. Символічно, що скам'янілості птерозавтра були знайдені у Трансільванії. Дослідники виявили скам'янілі стародавні останки, і вони можуть належати найбільшій тварині, ...

Ford запускає у продаж свій найбільший позашляховик (відео)

субота, 5 жовтень 2024, 23:25

У США дебютував новий Ford Expedition п’ятої генерації. Великий рамний позашляховик змінив покоління услід за преміальним побратимом Lincoln Navigator і вийде на ринок із 24 жовтня за ціною від $61700. Про нього розповіли на офіційному сайті Ford, інфо...