"Йди до своєї кухні": Ектора Хіменеса-Браво вигнали з магазину

Ресторатор та ведучий кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво розповів про прикрий інцидент. Його з криками вигнали з супермаркету через те, що він прийшов зі своїм маленьким песиком, передають Патріоти України.

Кулінар розповів, що раніше проблем не було. Він часто ходив до магазину з Лупітою (таке прізвисько має його собака). Хіменес-Браво тримав її на руках та купував продукти. Ніхто його не сварив.

Втім, "правила" раптово змінилися. Він пішов до супермаркету, а там на нього почали кричати. За словами Хіменеса-Браво, персонал магазину був дуже агресивним. Ведучий зазначив, що більше не повернеться до цього супермаркету.

Коли Хіменес-Браво вже вийшов з магазину, охоронець продовжував кричати. Він казав, аби кулінар йшов "до своєї кухні". "Сподіваюсь в близькому майбутньому в нас більше не буде місць, куди не пускатимуть людей з їх тваринами, і де ось так спілкуються з людьми. Я не розумію, як можна собак в жару закривати в машинах або залишати прив’язаними до забору — це члени сім'ї", - зазначив Хіменес-Браво.

У коментарях під відео з моментом скандалу, яке кулінар розмістив в Instagram, з'явилося чимало фанів, що підтримали ведучого. Вони пишуть, що у цій ситуації винен персонал магазину. Також коментатори додали:

  • "Як би там не було, але охоронець не має права хамити покупцю. Сподіваюся, адміністрація відреагує адекватно"
  • "Це якийсь жах, почалася якась хвороба…. Бо з тваринкою і не орендуєш житла, скрізь гасла "без тварин", а цінник - космос"
  • "Ви молодець, що навіть не допускаєте думки залишити свого друга у спеку в машині, або прив‘язаним. То взагалі - треш. Сподіваюся, що найближчим часом відношення до собак в нашій країні зміниться".

У коментарях також з'явилися представники супермаркету. Вони вибачилися за поведінку охоронця та зазначили, що його поведінка була неприпустимою.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...