"Є багато речей, до яких я не звикла. Не уявляла скільки коштує комуналка і як її оплачувати": Вітвіцька показала свою квартиру після розлучення і розповіла про нове життя (фото, відео)

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька розповіла про розлучення з чоловіком Владиславом Кочатковим, який молодший за неї на вісім років. Ведуча 1+1 показала свою квартиру, де з осені живе без чоловіка. Про це вона розповіла в програмі "Життя відомих людей", передають Патріоти України.

Зірка з чоловіком роз'їхалася ще восени - за кілька місяців до офіційного оголошення розлучення. Спільну квартиру екс-подружжя продали та порівну розділили кошти. Тепер Соломія звикає жити одна, облаштувала квартиру своїми речами. З Владом вони розійшлися мирно, тому він навіть допоміг з переїздом.

"Є багато речей, до яких я не звикла. Не уявляла скільки коштує комуналка і як її оплачувати. В мене може раптово закінчитися інтернет", - розповіла зірка і додала, що навіть не знала цін на продукти - цим займався чоловік. Від думок про розлучення Соломії допоміг відволіктись щільний графік. Крім побутових справ побільшало і робочих - зараз 40-річна Вітвіцька хоче встигати все і працює практично без вихідних.

Вперше про ймовірність розлучення пара заговорила ще за рік до розставання. І це було важко. Понад рік ходили до психолога, аби налагодити стосунки. "Коли ми вперше заговорили про версію розлучення - плакали обоє. Не уявляли як це жити один без одного", - зізнається Соломія.

У вересні 2020-го жінка сама ухвалила це важке рішення. "Це не було так, що я побила тарілки. До цього кроку ми підходили як дорослі, виважені, свідомі люди, - розповідає вона. - Коли я зрозуміла, що ми подаємо на розлучення, я плакала. Бо це важко".

Розлучалися вони у РАЦСі, все пройшло тихо, мирно, навіть пам'ятне селфі біля дзеркала зробили. Вже наступного дня у новому статусі телезірка відправилась до подруги у США.

На жодне побачення після розлучення Соломія ще не ходила. Але вже точно знає, якого чоловіка хоче зустріти. "Це має бути сильний чоловік, виважений. Який з розумінням буде ставитися до моєї публічності", - розповіла вона.

Нагадаємо, що про розлучення пари стало відомо на початку лютого. З Владом Соломія познайомилася на одному з робочих корпоративів 9 років тому, а через рік одружилися. Соломії зараз 40 років, а Влад молодший за неї на вісім років. У шлюбі були проблеми, адже чоловікові доводилося бути в тіні зіркової дружини.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...