"Є думки записатися в морські котики": Російський боєць MMA хоче захищати Україну у складі американської армії

Російський боєць змішаних єдиноборств (ММА) Олексій Кісер підтримує Україну, на яку напала його країна. У інтерв'ю сайту "Чемпіон", Кісер розповів, що минулого року він переїхав у США і тепер планує записатися до американської армії, передають Патріоти України.

«Якщо спортивну кар'єру доведеться завершувати, є думки записатися в американські морські котики. У США вже готуються до Третьої світової війни. Цьому сприяють лозунги на рекламних плакатах: «Вступай в американську армію зараз, тобі все одно доведеться навчитися воювати». Американцям уже зрозуміло, що з теперішнім режимом РФ по-іншому не можна. Але знову-таки, для цього мені потрібно оформити грінкард. Хотів би захищати Україну вже як американський доброволець. У складі американських морських котиків.

6 лютого 2022 року я здав свій російський паспорт в американське посольство в Індонезії. Мій кейс розглядали 10 місяців (!). У підсумку в жовтні 2022 року я отримав американську візу, але майже весь перший рік повномасштабної війни не міг нікуди виїхати. Та й брати в Україні попереджали, що з російським паспортом небезпечно приїжджати, адже реакція українських прикордонників, які побачать мій російський паспорт, може бути неоднозначною", — розповів Кісер.

Спортсмен додав, що на річницю війни, 24 лютого 2023 року він емоційний пост на підтримку України, після чого до його батьків, які живуть у Росії, прийшли з обшуками.

«Вже наступного дня до моїх літніх батьків, які досі проживають в Оренбурзі, прийшли з обшуком місцеві правоохоронці-путіністи. Почали шити мені справу з тероризмом. Індонезія товаришує з „рашкою“, і мене будь-якої миті могли видати на запит рашистів. Поїхав до США. А після другого та третього обшуків у батьків порадився з адвокатом і вирішив податись в Америці на політичний притулок. Перебуваю в цьому статусі в США і досі», — підсумував Кісер.

Олексій Кісер покинув Росію в 2016 році, а згодом зізнався, що хоче прийняти українське громадянство, адже Україна — це земля його пращурів.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...