Є надія на одужання: У Заворотнюк вперше розповіли про стан актриси

Близькі Анастасії Заворотнюк не хотіли розкривати журналістам подробиці особистого життя.

Анастасія Заворотнюк. Фото: соцмережі.

Коли ситуація з хворобою актриси Анастасії Заворотнюк, якій ЗМІ сьогодні приписують останню стадію раку головного мозку, вже здавалася безнадійною, зірка серіалу 2000-х "Моя прекрасная няня" несподівано пішла на поправку. Про це друзям Заворотнюк вперше за тиждень ажіотажу в ЗМІ розповіла її піар-директор Марина Потапова, передають Патріоти України із посиланням на MK.

Що ж стосується спілкування з пресою, близькі актриси не хотіли розкривати журналістам подробиці особистого життя. Як пише джерело, довго на контакт не йшла і Потапова. Не відповідала на дзвінки і смс, але в підсумку все ж коротко розповіла про ситуацію: "Марина написала нам, що у актриси з'явилися шанси на одужання, причому, шанси немаленькі. Додала, що стан Анастасії помітно покращився, вона вийшла з коми. Лікарі дали надію, що, можливо, Настя одужає. Вся родина молиться за неї, щоб сталося диво", - розповіла приятелька Заворотнюк.

Нагадаємо, чергова хвиля чуток про онкологічне захворювання артистки пройшла в мережі минулого тижня. З того часу, не маючи ніякої достовірної інформації, одне видання за іншим приписує знаменитості різні діагнози. Зокрема, останню стадію раку головного мозку.

На сьогоднішній день достовірно відомий лише один факт - Анастасія Заворотнюк дійсно знаходиться в одній з клінік Москви, де також були помічені її рідні та близькі. При цьому ні менеджмент актриси, ні вона сама до цього часу не коментують події. А вже тим більше не підтверджують інформацію невідомих "джерел" в ЗМІ про онкологію, ускладнення чи неминучу смерть.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...