Є осколки скла в ранах: Адвокат полонених українських моряків розповів про їх стан

Полонені українські моряки Артеменко, Ейдер та СорокаУ поранених полонених українських моряків Андрія Артеменка та Андрія Ейдера досі залишаються невилучені осколки скла. А адміністрація СІЗО та тюремні медики не дають свідчень на проведення незалежного обстеження моряків у цивільній клініці.

Проте гострий больовий синдром в Артеменка та Ейдера вже минув, а рани затягуються, розповів в інтерв'ю 24 каналу член групи адвокатів полонених українських моряків Микола Полозов.

При цьому є позитивний прогрес стану здоров’я полоненого моряка Василя Сороки. У нього через поранення були перебиті сухожилля, не згинались пальці і погано згиналась рука. Кілька місяців тому йому провели складну мікрохірургічну операцію на руці у цивільній лікарні в Москві. Зараз стан здоров'я Сороки покращується. У нього вже є чутливість пальців, він може рухати, згинати руку, стискати її в кулак.

Моряк проходить реабілітацію в умовах СІЗО у камері. У нього є еспандер, яким він тренує руку. Тому у нього справді помітно позитивний прогрес покращення здоров'я, – розповів Полозов. Він додав, що загалом самопочуття всіх моряків задовільне і скарг на здоров’я вони не висловлюють.

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...

Дружина Луніна зізналася, що переживає українець на вулицях в Іспанії

вівторок, 30 квітень 2024, 21:32

Анастасія, дружина голкіпера Реала Андрія Луніна, розповіла про ставлення іспанців до футболіста, передають Патріоти України. За словами дівчини, українця стали більше впізнавати після того, як Лунін відмінно зіграв проти Манчестер Сіті в Лізі чемпіоні...