"Є потреба виконувати закон": Стефанішина висловилася щодо рейдів ТЦК на концертах та в ресторанах

Рейди ТЦК на концертах, у ресторанах та спортзалах є правильними. Усе через несправедливість. Про це сказала віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина в інтерв’ю Наталії Мосейчук в ефірі телемарафону "Єдині новини", передають Патріоти України.

"Я відчуваю багато несправедливості, коли перебуваю в публічних місцях і бачу здорових чоловіків, які просто насолоджуються життям. Можливо, в мене є якесь спотворене відчуття. Але для мене це ненормально", - каже віцепрем'єрка з європейської та євроатлантичної інтеграції.

Особливо, наголошує вона, коли інші воюють. Ба більше, під мобілізацію потрапляють люди, які справно платять податки, які офіційно працевлаштовані й зареєстровані. Натомість "невидимі" системі люди - ні. "Є потреба виконувати закон, є запит на справедливість. У моєму близькому оточенні є різні люди. І в людей, з якими я спілкуюсь, є несправедливість", - підсумувала Стефанішина.

На повній швидкості: У Києві вантажівка вʼїхала в маршрутку і застрягла в ній, є постраждалі (фото)

понеділок, 21 жовтень 2024, 11:37

Вранці в Солом’янському районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного автомобіля "Газель" та маршрутного таксі. Інцидент трапився на вулиці Вадима Гетьмана, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу поліції Києва. В...

Особлива "помста"? Викрадені окупантами з Маріуполя українські леви ліквідували у Криму російську наглядачку

понеділок, 21 жовтень 2024, 11:24

Директор зоопарку «Казка» в Ялті (тимчасово окупований Крим) Леокадія Перевалова загинула після нападу лева і двох левиць, викрадених окупантами з маріупольського зоопарку. Про це повідомили у парку левів «Тайган», який знаходиться у Білогірському райо...