Є проблеми з продуктивністю і безпекою: Які американські авто не радять купувати

Купуючи автомобіль, потрібно якомога більше дізнатися про його технічні характеристики та можливі поломки. Так ви зможете вберегти свій гаманець від витрат через постійне обслуговування, ремонт або низьку вартість перепродажу, передають Патріоти України.

Видання Yahoo Finance опублікувало список американських авто, які не варто купувати. Експерти оцінили продуктивність та інші функції машин.

Chrysler 300

Авто не так добре працює, як інші моделі цього класу, має застарілий дизайн та відстає від сучасних технологій. Chrysler 300 дорожчий за багатьох своїх конкурентів і вам буде важко знайти запасні запчастини у випадку поломки.

Buick Encore GX

Це один з найгірших виборів для купівлі. Авто має багато недоліків: високі середні витрати на технічне обслуговування через проблеми з гальмами, двигуном та паливною системою.

Ford Explorer

Explorer має надто високу ціну для звичайного трирядного позашляховика, що робить його поганим вибором порівняно з іншими моделями. Авто має проблеми з надійністю, невдалий інтер’єр та низьку продуктивність.

За словами експертів, Explorer насправді не конкурентоспроможний з іншими марками та моделями позашляховиків, які доступні сьогодні.

Dodge Caravan

Авто має низьку продуктивність, повільне прискорення, попри потужний двигун, та погану економію пального. Витрати на заправці можуть значно спустошити ваш гаманець.

Cadillac XT4 Sport

Експерти зазначили, що краще надати перевагу таким авто, як BMW X3, Genesis GV70 і Lexus NX, ніж XT4 Sport. Серед проблем XT4 – не надійні технічні характеристики та тісний салон.

Lincoln Aviator

Найгірші моделі – це Aviator 2023 і 2021 років. Проблеми поширюються на весь транспортний засіб від електроніки, системи приводу та підвіски до системи рульового управління, фарби, обробки, ущільнень та електричної системи.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...