"Є протокол": Бойовий медик розповів, кого рятують спершу на фронті, якщо багато поранених

Медики на фронті працюють за протоколом, який визначає пріоритетність надання допомоги пораненим, якщо їх одразу багато. Про це бойовий медик бригади “Азов” на позивний “Око” розповів в ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua, передають Патріоти України.

“У нас є пункти сортування поранених — це бліндажі, які розташовані в безпосередній близькості до передових піхотних позицій. Вони переважно більш місткі, ніж бліндажі, більш захищені. Намагаємося, щоб у нас був “Старлінк”, “Екофлоу”, генератор інверторний, щоб ми мали зв’язок із наступними ланками евакуації”, — каже військовий.

За його словами, по мірі надходження поранених вони дивляться, кому більш пріоритетно надавати допомогу, а хто може почекати.

“Є протокол, залежно від поранення, ступінь пріоритетності евакуації. Все прописано — ми працюємо згідно рекомендацій”, — пояснив бойовий медик.

Багато вже й так за межею бідності: Влада обіцяє, що в Україні підвищать пенсії - коли це може статися

субота, 19 жовтень 2024, 10:38

Вже 2025-го на українців чекає два етапи підвищення пенсій: індексація, яка відбудеться в березні, та підняття розміру виплат для деяких пенсіонерів влітку. Втім, збільшення соцвиплат можливе після змін до законодавства. Про це заявила міністерка соціа...

Компанія Steko, гендиректор якої облаяв військового, заявила про блокування заводу з боку ТЦК

субота, 19 жовтень 2024, 10:00

Бізнесмени скаржаться на начебто неправові дії представників Міноборони. Працівники територіального центру комплектування нібито заблокували роботу заводу компанії-виробника вікон Steko. Про це йдеться в заяві компанії, передають Патріоти України. Рані...