Є сподівання на возз'єднання? Американська кінозірка Хайден Панеттьєрі, яку часто б'є новий бойфренд, опублікувала зворушливе фото з Володимиром Кличком і їхньою спільною дочкою

Американська актриса Хайден Панеттьєрі повернулася в соцмережі після тривалого мовчання. 30-річна голлівудська зірка вперше після скандалу з побиттям і арештом її бойфренда, актора Брайана Хікерсона зробила кілька публікацій в Twitter, зазначають Патріоти України.

Зокрема, Панеттьєрі розмістила зворушливе фото, на якому зображений український боксер і її екскоханий Володимир Кличко з їх дочкою Кайєю Євдокією. Знімок зірка підписала «Кращий тато в світі», проте через декілька годин видалила його.

Пізніше Панеттьєрі відповіла на низку запитань стурбованих шанувальників, які цікавилися її самопочуттям. Крім того, актриса відповіла на запитання одного з фанів «Це до того, як він вас побив або після?». На що Панеттьєрі відповіла: «Це інший хлопець. Кличко легенда. Мій чемпіон».

Нагадаємо, Хайден Панеттьєрі і Володимир Кличко розійшлися в 2018 році. Після розриву з українським спортсменом актриса почала зустрічатися з Хікерсоном. Під час їхнього роману бойфренд неодноразово піднімав на зірку руку.

Останній інцидент стався 14 лютого — в День всіх закоханих. Бойфренд актриси в черговий раз побив свою зіркову подругу під час сварки. Зокрема, Хікерсон вдарив Панеттьєрі кулаком в праву частину обличчя, жбурляв її в стіну і кидав в неї різні предмети, після чого був заарештований.

Раніше повідомлялося, що Хікерсон побив Панеттьєрі після сварки в одному з нью-йоркських барів, де пара зустрічалася з друзями.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...