"Є такі люди, які не розуміють людської мови": Москаль прокоментував законопроект про "дематюкацію"

Геннадій Москаль вважає вживання нецензурної лексики ефективним механізмом досягнення результату.
Геннадій Москаль. Фото: Вголос.

Законопроєкт Ольги Богомолець "Про протидію лихослів'ю" має лише передвиборчі цілі. Про це в коментарі ЗМІ заявив екс-голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, інформують Патріоти України.

Москаль вважає вживання нецензурної лексики ефективним механізмом досягнення результату. "Є такі люди, які не розуміють людської мови. Сказав їхньою мовою - один одного зрозуміли. І все пішло і налагодилося. Ну невже немає в суспільстві сьогодні більшої проблеми, ніж займатися цими дурницями?! Ще й знаючи, що цей парламент не буде розглядати цей законопроект. Це називається, як у радянські часи: відволікання народу від соціальних проблем", - вважає Москаль.

За його словами, це питання давно врегульовано українським законодавством. "Нецензурна лайка в громадських місцях карається штрафом. Пам'ятаєте, колись за це саджали на 15 діб", - додав він.

На зауваження про те, що його за публічні різкі виступи ніхто не карав, Москаль зазначив, що не знає чому не штрафують. "Оштрафувати може тільки суд. А весь парламент не заслуговує нецензурної лайки? Його робота, як вона оцінюється громадянами України? Тільки в нецензурній формі", - додав він.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...