Є труднощі: Телеведуча Марічка Падалко розповіла про секс із чоловіком-військовим, коли той приїжджає з фронту додому

Ведуча "1+1 Україна" Марічка Падалко відверто розповіла про інтимне життя зі своїм чоловіком-військовим Єгором Соболєвим. У коментарі СТБ вона зізналася, що їй складно, коли чоловік повертається з фронту, тому що їй потрібно із сильної жінки стати слабшою, передає УНІАН, інформує UAINFO.org.

При цьому кожна зустріч для неї - велика радість, бо вони сумують одне за одним. Крім того, війна, продовжила Падалко, посилює і загострює пристрасть у парі.

Тому, коли Соболєв приїжджає додому, вони шукають можливість, щоб насолодитися часом одне з одним.

"Нам іноді доводиться сідати в машину, вибачте, і кудись їхати. Ми живемо в маленькій двокімнатній квартирі в Києві і це взагалі не варіант, коли діти вдома", - зазначила ведуча.

Падалко додала, що після народження трьох дітей у неї були певні проблеми з деякими частинами тіла, тому над цим теж довелося попрацювати.

"Було певним викликом зробити груди новоствореною сексуальною та ерогенною зоною, тому що в мене народилося троє дітей поспіль і коли щось стосується грудей, це означає годування насамперед", - зазначила ведуча.

Підписуйся

Стались зміни в клітинах та імунній системі: Вчені з'ясували, як коротка подорож у космос впливає на організм людини

середа, 26 червень 2024, 7:37

Згідно з новими дослідженнями космічні туристи відчувають ті ж зміни тіла, що й астронавти, які проводять місяці на орбіті. Однак більшість змін для цих мандрівників змінюється протягом кількох місяців після їхнього повернення на Землю, передають Патрі...

"Коленька, говориш оставить тебе деньги, потому что тебе не за что жить": Ексфутболіст київського "Динамо" з фронту зробив елітному "бомжу" Тищенку цікаву пропозицію (відео)

середа, 26 червень 2024, 6:20

Український футболіст російського походження, ексгравець київського "Динамо" та збірної України Олександр Алієв, який наразі захищає країну у лавах ЗСУ, звернувся до народного депутата Миколи Тищенка після вимоги останнього повернути йому гроші вилучен...