"Є загадкова деталь": В окупованому Мелітополі отруїли офіцерів ФСБ, - соцмережі

У окупованому Мелітополі в Запорізькій області отруїли офіцерів ФСБ. Троє з них померли, ще один перебуває в реанімації. Про це повідомляють у російському телеграм-каналі "Кремлевская табакерка", передають Патріоти України.

За даними пабліку, отруєння сталося наприкінці минулого тижня. Офіцери замовили їжу та алкоголь додому в одному із ресторанів міста. Незабаром після спільної вечері їм стало зле, і усі вони були госпіталізовані.

"Троє постраждалих померли у лікарні, четвертий зараз у реанімації", — пише "Табакерка". Зазначається, що для отруєння росіян використувувалася щуряча отрута.

У ресторані, звідки доставили їжу та алкоголь, було проведено обшуки, жодних слідів отрути не знайдено. При цьому кур'єр, який нібито доставляв страви та спиртне, безвісти зник.

Зазначається, що в отруєнні ФСБвців є одна "загадкова деталь" — двоє з трьох загиблих минулого тижня розпочали розслідування справи про могилу моряків Чорноморського флоту, яку нещодавно знайшли в Мелітополі.

На момент публікації матеріалу мер Мелітополя Іван Федоров не коментував інформацію про отруєння співробітників ФСБ в окупованому місті.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...