Є загиблі і багато постраждалих: На Харківщині стався потужний вибух (фото)

Одразу після вибуху не було подальшого загоряння, втім виникло задимлення на площі близько 200 кв. метрів.

На території газопереробної станції в Дергачівському районі Харківської області трапився потужний вибух, який призвів до жертв та великої кількості постраждалих, передають Патріоти України.

За даними прес-служби Головного управління Нацполіції у Харківській області, повідомлення про НП надійшло близько 11:47 до служби 102. Очевидці зазначили, що одразу після вибуху не було подальшого загоряння, втім виникло задимлення на площі близько 200 кв. метрів.

На місце події терміново виїхало керівництво Дергачівського відділу поліції, слідчо-оперативна група для з'ясування усіх обставин події. За даними правоохоронців, під час вибуху загинули дві особи, ще дев'ятеро постраждали.

Як передає Telegram-канал "Харків 1654", в результаті вибуху трапилося часткове руйнування будівлі ГРП і загоряння газу. На місце події приїхали підрозділи ДСНС і бригади центру медицини катастроф.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...