Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України.

Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі і виробничому центрі поблизу Гонконгу.

Було оголошено попередження про торнадо в інших частинах Гуанчжоу, і з'явилися непідтверджені повідомлення про те, що, схоже, другий торнадо пройшовся по іншому району міста пізніше в другій половині дня.

За попередніми оцінками фахівців, торнадо мав третій рівень інтенсивності (найвищий – п’ятий) і на землі пройшов шлях близько одного кілометра. Гуанчжоу із населенням понад 14 мільйонів людей є третім за величиною містом Китаю, поступаючись лише Пекіну та Шанхаю. Торнадо накрив два райони міста.

Як пише Reuters, унаслідок негоди загинуло п'ятеро людей, 33 отримали поранення. Влада повідомила про пошкодження 141 будівлі промислового призначення, житлові будинки значних ушкоджень не отримали.

Українська модельєрка звинуватила поліцію у викраденні її чоловіка (відео)

четвер, 9 травень 2024, 23:55

Модельєрка одягу з конопель і вчителька з йоги Дженніфер-Ірен Товт 7 травня заявила, що її коханого викрала поліція. Деталями вона поділилася на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. "Мого коханого Сергія сьогодні затримала поліція та...

"Під*ри. Ви всі райвідділки поздавали": "Кримінальний авторитет" з Броварів плював на копів і погрожував зброєю (відео)

четвер, 9 травень 2024, 23:42

У Мережі з'явилося відео, де начебто "кримінальний авторитет" Віктор Журавель, який має прізвисько "Віхо" або "Журавель" з Броварів лається та плює в поліцейських, а потім дістає зброю, інформують Патріоти України. На кадрах видно, як Журавель лається ...