Є жертва та поранені: У Рівному два авта не розминулися з маршруткою (фото, відео)

У суботу, 24 жовтня, на вулиці Чорновола в місті Рівне маршрутний автобус "Богдан", що здійснював рейс до Здолбунова, потрапив в автомобільну аварію, в якій постраждали ще два транспортних засоби. Про це повідомили в департаменті комунікації поліції Рівненської області, опублікувавши фото з місця ДТП, передають Патріоти України.

Як йдеться в повідомленні, дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, близько 16.00. Як встановили слідчі, аварія трапилася в той час, коли водій автомобіля Geely CK здійснював обгін легковика "Citroen", перетинаючи суцільну лінію. Виїхавши на смугу зустрічного руху він врізався в автобус "Богдан", який здійснював рейс "Рівне - Здолбунів". Від удару маршрутку розвернуло і вона зіткнулася з автомобілем Citroen Xsara Picasso, яким керував 35-річний рівнянин.

В результаті ДТП загинув водій 22-річний водій автомобіля Geely. Троє його пасажирів - 20-річна дружина водія, 48-річна жінка і 62-річний чоловік - з політравмами госпіталізовані в лікарню.

Також медична допомога знадобилася чотирьом пасажирам маршрутки: 20-річному жителю Здолбунова і трьом дітям 14-ти, 6-ти та 4-х років. За попередніми висновками лікарів, вони отримали закриту черепно-мозкову травму та забої.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...