Є жертва: У Польщі сталася потужна пожежа у хостелі, де мешкали працівники з України

Пожежа трапилася в одному з будинків для тимчасових працівників у місті Пясечно (Мазовецьке воєводство). Це сталося у понеділок, 13 вересня, повідомляють Патріоти України із посиланням на місцеві ЗМІ.

Відомо, що у постраждалому від вогню будинку проживали понад 40 трудових мігрантів. Більшість з них були громадянами України.

Детальніше про пожежу

Близько 21:00 почало горіти піддашшя приватного житлового будинку, пристосованого до хостела для робітників. На місце пожежі швидко приїхали 12 рятувальних бригад. Пожежникам повідомили, що мешканці змогли самотужки покинути охоплену полум'ям територію.

Пожежу гасили близько чотирьох годин. А по завершенні робіт рятувальники знайшли тіло людини. Ймовірно, загиблим є українець. Справу вже взялася розслідувати поліція. Є припущення, що пожежа сталася через несправність системи опалення будівлі.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...