Є жертви та травмовані: На Хмельниччині п'яний водій скоїв моторошну ДТП (фото)

Ввечері 1 вересня поблизу Шепетівки Хмельницької області сталася моторошна аварія, у які загинуло двоє осіб. Крім того, троє людей отримали травми. Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції, передають Патріоти України.

На автодорозі сполученням "Городище - Рівне - Старокостянтинів" близько 21:00 автомобіль Citroen виїхав на зустрічну смугу руху. Кермував авто 56-річний житель Шепетівки, який був у стані алкогольного сп’яніння. На зустрічці іномарка зіткнулася з ВАЗом, яким керував 45-річний житель Житомирської області, та Ford, за кермом якого був 28-річний жителя Хмельниччини.

Внаслідок ДТП двоє пасажирів ВАЗ, а це жителі Житомирської області 1988 та 1994 років народження від отриманих травм померли на місці події. Водії автомобілів та пасажир Citroen отримали тілесні ушкодження та були шпиталізовані до лікарні.

Правоохоронці затримали водія Citroen. Транспортні засоби поміщено на спеціальний майданчик для тимчасово затриманих транспортних засобів. Поліція відкрила провадження за статтею "порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння".

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...