Є жертви: У центрі Белграда прогримів потужний вибух (фото, відео)

Вибухова хвиля вибила шибки у вікнах довколишніх будинків і пошкодила припарковані поруч автомобілі.

Машину з балонами розірвало

У столиці Сербії Белграді 4 грудня прогримів вибух біля телецентру RTS. Загинула одна людина, двоє отримали поранення. Про це повідомило RTS на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

Вибухова хвиля вибила шибки у вікнах довколишніх будинків і пошкодила припарковані поруч автомобілі. За попередніми даними, міг здетонувати балон зі зварювальним газом. Він був в автомобілі працівників компанії "Енінгі Енергетика", які приїхали до телецентру, щоб усунути несправності в системі кондиціонування.

Один співробітник компанії загинув, інший – отримав важкі поранення. Також незначно постраждав працівник телецентру. На місце події виїхали медики і правоохоронці, які з'ясують причину вибуху.


Австралієць здійснив заплив на каное виготовленому з величезного гарбуза (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 9:05

Житель австралійського штату Новий Південний Уельс організував сплав по річці на величезному гарбузі, повідомляє ABC News. . За словами Пікока, 407-кілограмовий гарбуз на ім'я Тормунд, названий на честь персонажа Гри престолів, став найбільшим гарбуз...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...