Є жертви: В Одеській області в порту пролунав вибух та спалахнула масштабна пожежа (фото)

На території морського торговельного порту у місті Рені Ізмаїльського району Одеської області 19 липня пролунав вибух. Це сталось через розгерметизацію цистерни автомобільного бензовозу. На місці події рятувальники знайшли тіло чоловіка. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області, передають Патріоти України.

Вибух на території морського порту пролунав о 21:23. На місце події оперативно приїхали рятувальники. Працівники ДСНС встановили, що спалахнули три автоцистерни з паливно-мастильними матеріалами.

"О 22:00 пожежа локалізована та о 22:48 ліквідована на площі 600 м.кв. На місці пожежі біля згорілої автоцистерни виявлено тіло загиблого чоловіка", - йдеться у повідомленні.

Також медики госпіталізували 44-річного працівника морського порту. У нього діагностували 95% опіків тіла. Чоловік перебуває у реанімації в тяжкому стані.

© Головне управління ДСНС в Одеській області/facebook

Обрали свій шлях: Скільки церков перейшли до ПЦУ після початку повномасштабного вторгнення

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:30

Понад 8 тис. церков УПЦ МП досі діють на території України. Від початку повномасштабного вторгнення їх кількість зменшилася лише на 685 громад. Про це повідомляє "Опендатабот", передають Патріоти України. На початку повномасштабного вторгнення в Украї...

Хлопець у Дніпрі заїхав на АЗС за кавою та раптово став мільйонером (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:01

Ім'я щасливчика – Артем Пісоцький. 17 квітня чоловік заїхав на АЗК за вранішньою кавою і вирішив купити лотерейний білет. "Я часто купую лотерейні білети на заправці. Обрав лотерею "БАГАТСТВО ФАРАОНІВ". У цьому білеті був виграш – 100 гривень, я виріши...