Є значні руйнування: У центрі Чернігова стався вибух у приміщенні банку (фото)

Вранці 6 травня в центрі Чернігова стався вибух в приміщенні одного з банків, у результаті чого виникла пожежа та було пошкоджено будівлю, заявляє поліція Чернігівської області у Telegram, передають Патріоти України.

Дослівно: "Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає".

Деталі: Повідомляється, що на місці події працюють рятувальники, слідчо-оперативні групи поліції, вибухотехніки, на місце прибуло керівництво поліції в області.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна шляхом вибуху).

Варто знати: На які пільги можуть розраховувати дружини та діти учасників бойових дій та як їх оформити

неділя, 19 травень 2024, 8:39

В Україні родини військовослужбовців, які мають статус УБД, мають право на отримання пільг. Так, члени родини військового можуть отримати наступні пільги на комуналку:. • 75% знижка на газ, електроенергію та інші комунальні послуги (для інвалідів знижк...

Повістки будуть вручати на роботі? Які зміни тепер діять для військовозобов’язаних

неділя, 19 травень 2024, 8:24

Від 18 травня набув чинності закон про посилення мобілізації. Роботодавець має забезпечуватися своєчасне прибуття працівників до ТЦК. Про це пише видання "Телеграф". До 18 травня керівники підприємств мали вести військовий облік і забезпечувати "своєча...