"Єднання для України": Скільки наших співгромадян виїхали до США за спеціальною програмою

Понад 82 тис.громадян України разом з родинами виїхали до США в рамках програми "Єднання для України" (U4U). Такі дані навела Імміграційна служба США у своєму звіті, повідомляють Патріоти України.

Як уточнили в Імміграційній службі, програма уряд США дає українцям право на в’їзд та перебування у країні терміном на 2 років за гуманітарним дозволом. Для того, щоб взяти участь в програмі, українця має підтримати спонсор, який надасть гроші на час перебування у США.

Для участі в програмі U4U заявки в службу подали більше 177 тис. осіб, які підтримали українських біженців. Також США запровадили програму "Тимчасового захисту" для українців і громадян ще низки країн, які вже перебували в країні.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...