"Єдиний надійний спосіб пришвидшення мобілізації": В "Азові" запропонували відправити по ухилянтів бойові бригади

В "Азові" вважають, що мобілізацію можна пришвидшити, якщо замість ТЦК та СП залучити бойові бригади. Із такою ініціативою виступив заступник командира бригади "Азов" із позивним "Мольфар", передають Патріоти України.

"Єдиний надійний спосіб пришвидшення мобілізації, це дозволити бойовим бригадам самостійно зайнятися цим питанням. Все просто, бригада отримує списки в ТЦК і сама займається пошуком ухилянтів. Бійці бригади значно більше зацікавлені в поповненні бригади, тому хабарі не допоможуть", - вважає він.

За його припущеннями, такі бойові бригади можуть лише за тиждень мобілізувати до сотні чоловіків. "Якщо це завдання поставити бригадній роті розвідки, то з рівнем підготовки, досвідом і оснащення, яке в них є, буде десь сотня в тиждень, і це будуть не ті старі діди, яких зараз привозять, а добірні воїни, які весь цей час втікали від поранених ветеранів, які служать в ТЦК", - підкреслив "Мольфар".

Була розбита губа, синці та кров: Спливли нові подробиці смерті чоловіка в ТЦК Кривого Рогу

четвер, 9 травень 2024, 11:28

Рідні померлого в Саксаганському районному ТЦК Кривого Рогу чоловіка приїздили до моргу на упізнання його тіла. Вони кажуть, що воно в синцях і крові. Про це пише "Суспільне". Як розповіла мати померлого Тетяна Зайцева, жодних документів про смерть син...

Відмова від повістки та неявка до ТЦК: В Україні підняли штрафи для ухилянтів

четвер, 9 травень 2024, 10:28

Верховна Рада України ухвалила у другому читанні законопроект №10379 про посилення відповідальності за військові правопорушення. Який, зокрема, в кілька разів підвищує штрафи для ухилянтів. Таким чином, сьогодні відповідний законопроект парламентарі ух...