"Єдиний народ": Скандальний голова Федерації боксу України "братався" з росіянином (відео)

Очільник Федерації боксу України (ФБУ) Володимир Продивус та президент Міжнародної асоціації боксу (AIBA) Умар Кремльов вдвох записали відеоролик, передають Патріоти України.

У спільному відео спортивні функціонери передають привіт усім мешканцям України та Росії, називаючи їх "єдиним народом".

"Бачите? Росія разом з Україною. Ми тут разом. Всім привіт. Беріть приклад. Ми ж єдиний народ?", - запитує у Продивуса Кремльов, а Володимир погоджується, підкресливши, що українці та росіяни є "єдиними слов'янами, єдиним народом, братами".

Нагадаємо, що у 2020 році Федерація боксу України підтримала кандидатуру генерального секретаря Федерації боксу Росії Умара Кремльова на виборах президента Міжнародної федерації аматорського боксу (AIBA).

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...