Єфремов сів п'яним за кермо в день ДТП через дзвінок друга з України: Адвокат озвучив нову версію трагедії

Російський актор Михайло Єфремов сів за кермо в нетверезому стані в день смертельної ДТП, тому що його попросив про термінову допомогу друг, який тоді перебував в Україні. Таку думку висловив адвокат Єфремова Ельман Пашаєв. Він також додав, що людина, якій намагався допомогти актор - відома особистість, передають Патріоти України.

"Зараз багато хто Єфремова засуджуює, але ж ніхто не хоче зрозуміти, чому він п'яним сів за кермо. Насправді йому в той вечір подзвонив друг, який знаходиться зараз в Україні. До речі, це відома людина, і ви його напевно знаєте", – розповів Пашаєв.

Він також підкреслив, що у товариша Ефермова були серйозні проблеми – його мати і дружина опинилися в лікарні.

"Він повідомив Михайлу, що його мати і дружина потрапили до лікарні і знаходяться в дуже важкому стані. Так як кордони з Україною зараз закриті, друг попросив Михайла з'їздити в клініку і допомогти, чим він зможе. А в той день якраз було православне свято, Михайло випив, але сів за кермо, щоб виручити друга", – додав адвокат.

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...

Мати загиблого пілота Степана Тарабалки стала військовою капеланкою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:30

Мати загиблого українського пілота, Героя України Степана Тарабалки Наталія долучилася до корпусу військових капеланів. Звернення жінки опублікував керівник корпусу Олександр Казаков у п’ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України. «Після загибелі си...