"Ємеля, бл..., доїздився", або Казкова ДТП: У Москві іномарка зіткнулася... із піччю (відео)

Російська піч на дорозі з'явилася не випадково - це реквізит Великого московського цирку.

Справжнє казкове ДТП сталося сьогодні, 19 грудня, в столиці Російської Федерації. В Москві на вулиці Миколи Коперника автомобіль BMW зіткнувся зі справжнісінькою російською піччю. Про це пише Telegram-каналі Підйом, передають Патріоти України.

На щастя, в цій дорожньо-транспортній пригоді, по-іншому, його і не назвати, ніхто не постраждав. Російська піч на дорозі з'явилася не випадково - це реквізит Великого московського цирку, який вирішили кудись перевезти. Як влучно прокоментував один з тих, хто прочитав цю новину: "Ємеля, б .., доїздився".

У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...