Єрмак анонсував можливе відкриття цивільного аеропорту в Україні: Що відомо

В Офісі президента сказали, що в Україні можуть відкрити один з аеропортів для цивільних польотів до закінчення війни з Росією. Це може статися, якщо партнери допоможуть країні з додатковими системами ППО, передають Патріоти України.

З такою заявою виступив голова ОП Андрій Єрмак 15 листопада під час виступу в Інституті Хадсона у Вашингтоні (США). За його словами, Україна вже працює над цим із партнерами.

Водночас Єрмак не назвав аеропорт і конкретних часових рамок для його відкриття. Він зазначив, що відкриття цивільного аеропорту означатиме, що у війні, яку Росія веде проти української держави, настав переломний момент.

"Посилення ППО стане запорукою відновлення. Для відновлення України потрібна надійна парасолька. Зокрема, її посилення дозволить нам знову відкрити один з аеропортів України. Ми вже працюємо над цим з нашими партнерами. Це ознака того, що наближається переломний момент у війні", – сказав керівник ОП.

Як відомо, польоти цивільної авіації в Україні були повністю закриті у перший день полномасштабного вторгнення Росії – 24 лютого 2022 року.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...