ЄС прийматиме туристів, щеплених проти коронавірусу "обранами" препаратами: Чи пощастить українцям

Всі країни Євросоюзу будуть приймати туристів, які вакциновані від коронавірусу препаратами, що пройшли сертифікацію Європейського агентства лікарських засобів (EMA). Про це заявила голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляйен в інтерв’ю газеті The New York Times, передають Патріоти України.

Цитата

“Абсолютно ясно одне: всі 27 країн, що входять в ЄС, будуть безумовно приймати всіх, хто вакцинована препаратами, схваленими Європейським агентством лікарських засобів”, — сказала вона.

Деталі

Представник ЄС додала, що терміни відновлення подорожей поки що залежать від епідеміологічної ситуації. Фон дер Ляйен не уточнила, якою буде політика Євросоюзу щодо тих мандрівників, які щеплені іншими вакцинами.

Контекст

Наразі EMA схвалило для вакцинації від коронавірусу чотири вакцини: американо-німецького консорціуму Pfizer і BioNTech, американської компанії Moderna, британсько-шведської AstraZeneca і американської компанії Johnson & Johnson.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...