Єва та Марія: З'явилися моторошне фото та подробиці вбивства дівчат у Києві (фото 16+)

Дівчатка 16-ти та 19-ти років значилися у розшуку як зниклі безвісти з 2 січня 2020.

У мережі з'явилися моторошні подробиці та фото тіл дівчат, яких убили в орендованій на Новий рік квартирі. Світлину опубліковано в Telegram Київ Оперативний, передають Патріоти України.

Повідомляється також, що дівчатка 16-ти та 19-ти років значилися у розшуку як зниклі безвісти з 2 січня 2020. Зазначається, що квартиру знімав хлопець, але обставини вбивства досі встановлюються.

У Telegram-каналі "Підслухано в поліції", з'явилося фото зниклих 2 січня дівчат. Повідомляється, що це вони можуть бути вбитими, яких знайшли в київській квартирі за адресою вул. Кирилівська, 127. Зазначається, що старшу з дівчат звали Марія, молодшу – Єва. Офіційного підтвердження цієї інформації наразі немає. Розслідуванням справи займеться поліція Києва.



Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...