Євген Клопотенко підтримав Ольгу Сумську, яку хейтять через старшу дочку у Росії (відео)

Під час готування на шоу Пекельні борошна Євген Клопотенко запитав у Ольги Сумської про її старшу дочку Антоніну Паперну, яка вже довгий час живе в Росії, передають Патріоти України.

Паперна одружена з російським актором Володимиром Ягличем. Вони разом виховують двох дітей. Донька Сумська та її чоловік мовчать про жорстоку війну Росії проти України.

«У тебе дочка зараз не в Україні. Знаю, що дуже важко, тому що в багатьох людей така ситуація також склалася, і вони бояться про це говорити. І такі люди, як ми з тобою, ми повинні показувати своїм прикладом, що навіть коли важко, ми можемо дати якісь поради», — зазначив кулінар.

Сумська відреагувала. «Страшна війна нас сьогодні роз'єднала. Про це важко говорити, Женя. Звичайно, я отримую величезну кількість хейту з цього приводу. Але, повірте, я отримую і слова підтримки від людей і матерів, які в такій ситуації, як і я. Я вірю, що так чи інакше ми зустрінемось з моїми прекрасними онуками, яких я не бачила понад рік. Сьогодні немає такої можливості, але колись такий день настане. І це буде найпрекрасніший день у моєму житті», — сказала акторка. «Я тобі даю слова підтримки», — додав Клопотенко (на відео з 40 хвилини).

Кара небесна? Росія продовжує йти під воду - в одній з областей затоплено сотні будинків

неділя, 12 травень 2024, 12:23

У країні-агресорці РФ через паводки в Омській області прорвало дамбу. Про це пишуть росЗМІ. Губернатор Омської області Віталій Хоценко повідомив, що вранці, 11 травня, рівень води в річках Іртиш, Ішим, Туй зростає. "Загроза затоплення населених пунктів...

Епіфаній пояснив, як треба святкувати й радіти під час війни

неділя, 12 травень 2024, 11:44

Радіти під час війни можна і навіть необхідно, щоб відновлювати власні духовні сили, прагнення і бажання жити, боротися і не здаватися. Водночас радість – це не гучний сміх чи галасливі вечірки. Про це написав предстоятель Православної церкви України м...