Євген Клопотенко розповів, яка Олена Зеленська в реальному житті

Відомий шеф-кухар Євген Клопотенко, який брав участь у реформуванні шкільного харчування для українських дітей, часто бачився з дружиною президента України Оленою Зеленською. Він розповів про враження від Першої леді, передають Патріоти України.

За словами Клопотенка, у нього немає особистого номера телефону Зеленської. Проте він спілкується з її командою та бачив дружину президента у реальному житті. Вона здається дуже позитивною, розповів шеф-кухар у проекті "Дивись".

Клопотенку імпонує Зеленська. Він бачиться з нею у робочих групах. Шеф-кухар зазначив, що Перша леді дуже позитивна та відкрита. Він пригадав, як вона вчинила після конференції, де було чимало людей.

Коли Зеленську виводили у супроводі охорони, вона повернулася до Клопотенка та сказала: "Женю, бувай!". Шеф-кухар був вражений щирістю дружини президента, яка не забула із ним попрощатися.

"Можливо, це її образ і вона деспот. Цього ніхто не знає, окрім президента... Може і він не знає", - пожартував Клопотенко.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно