Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України.

Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Варварі: «Можливо тому, що, по-перше, Польща близько. А по-друге, українська мова схожа на польську. Я Варю не відмовляю і палки в колеса їй ставити не буду, тому що це її вибір. Вона знає, як це важко. Вона вже два роки займається великою сценою, якщо можна так сказати. Тому якщо в неї все вийде — я буду тільки радий. Вона зараз дуже багато займається вокалом».

Колись Варвара зізналася, що хоче дати сольний концерт на стадіоні. «Так, вона впевнено йде до цієї мрії. І стадіон — так стадіон. Чому ні?»"", — зазначив актор.

За словами Кошового, Варвара вже сама відповідає своїм хейтерам. «Вона їм пише: „Яке ваше діло до мого життя? Ви за собою слідкуйте, а я буду слідкувати за собою“».


Мустафа Джемілєв відповів, скільки кримських татар воює за Україну

субота, 18 травень 2024, 17:44

Лідер кримськотатарського народу, народний депутат України Мустафа Джемілєв назвав кількість кримських татар, що захищають Україну в лавах Сил оборони. Про це політик сказав у інтерв'ю проєкту "Крим.Реалії", що вийшло 18 травня 2024 року, передають Пат...

Не бачать перспектив? Скільки українців не планують повертатися до країни - результати опитування

субота, 18 травень 2024, 17:30

За даними Євростату, понад 4,2 мільйона українських біженців зараз зареєстровані для отримання тимчасового захисту. Це дозволяє їм легально отримати доступ до житла, знайти роботу та отримувати соціальні виплати в країнах ЄС. . Польща приймає близько 1...