Євген Кошовий відреагував на скандал з донькою через російські пісні та зізнався про складнощі у сім'ї (відео)

Зірка Студії «Квартал 95» Євген Кошовий розповів про труднощі у взаєминах зі старшою донькою. Варі нещодавно виповнилося 15 років, вона займається вокалом, знімає відео для TikTok. Часом і Євгенію і його дружині Ксенії тяжко порозумітися із самостійною донькою.

Нещодавно дівчина втрапила в гучний скандал через те, що викликала в соцмережі відео, яке супроводжували російськомовні пісні. Кошовий каже, що вони з дружиною не можуть впливати на те, що Варя публікує, проте провели з нею серйозну розмову.

«Ми з нею провели бесіду… Дивись, якщо зараз українська молодь бачить, що російські артисти виступили проти влади та стали „іноагентом“ у Росії, то вони вважають, що їх можна слухати, бо ті нібито за Україну. І наші діти просто ігнорують, що ті артисти співають російською», — сказав Євген в інтерв’ю Славі Дьоміну.

Він додав, що донька спілкується у школі українською, а свої сторінки в соцмережах продовжує вести російською. На її рішення, зізнається Кошовий, вони вплинути не можуть.

«Я не можу впливати на те, як вона веде соцмережі. Вона повинна це сама зрозуміти. У школі вони спілкуються українською, а вдома ми спілкуємося, як хочемо. Іноді російською, іноді українською», — пояснив Кошовий.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...