Єврейський бунт, затятий і безкомпромісний: Хасиди почали облогу будинку голови МВС Ізраїлю через ситуацію з Україною

Родичі паломників вважають, що Ар'є Дері повинен домогтися, щоб громадян Ізраїлю пропустили через кордон.

У середу, 16 вересня, в Ізраїлі біля будинку міністра внутрішніх справ Ізраїлю Ар'є Дері, почалася акція протесту через паломників-хасидів, які не можуть перетнути білорусько-український кордон, передають Патріоти України.

Як повідомляє ізраїльське видання newsru.co.il, родичі паломників вважають, що Ар'є Дері повинен домогтися, щоб громадян Ізраїлю пропустили через кордон. «Мітингувальники, в основному жінки і діти, вимагають від міністра втрутитися в ситуацію і домогтися, щоб їх близьким дозволили відвідати Умань», - повідомляє видання.
При цьому Times of Israel інформує, що біля пункту перетину кордону знаходиться близько 2 500 хасидів, причому стверджується, що вони знаходяться «в нелюдських умовах».

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...