​Євро-2020: Андрій Шевченко розповів про проблеми збірної України перед вирішальною за вихід з групи грою

Головний тренер збірної України напередодні третьої гри на чемпіонаті Європи розповів про плани на матч. З Австрією, щоб залишитися на другому місці, нашу команду влаштує і нічия, проте наставник запевняє, що ніхто з суперників за таким результатом на поле не вийде, а гратимуть виключно на перемогу, зазначають Патріоти України.

«Ми прекрасно розуміємо, який насичений турнір і скільки матчів за короткий період треба провести, – розповів Шевченко в програмі «Великий футбол». – Погода грає свою роль: трохи спекотніше, футболісти витрачають багато енергії. У нас такий був матч проти Північної Македонії. Тому дуже важливо відновитися. Психологічно команда знаходиться в дуже хорошому стані. Потрібно знайти в собі енергію і готуватися на гру.

У будь-якої команди, якщо пошукати, можна знайти слабкі місця. Австрія не виключення. Це добре збалансована команда, у якої гарна фізична підготовка. Команда бореться, грає до кінця, пресингує постійно. Вважаю, найкращий їх момент в грі, коли вони забирають м'яч в середині поля і відразу ж йдуть в атаку. Тому нам треба уважно грати, не втрачати м'яч у середині поля. Думаю, чим гостріше ми будемо грати, тим складніше буде австрійцям оборонятися.

У цієї команди є важливі гравці. Арнаутович – це ветеран, він давно виступає за збірну, має хороший список забитих м'ячів. З ним потрібно бути акуратними. Але є ще кілька футболістів, які заслуговують на увагу.

Ми знаємо, що буде дуже напружена і важка гра. Ні одна, ні інша команда не гратиме на нічию. Ми це прекрасно розуміємо. Кожен з нас буде грати свої шанси.

По ситуації з травмованими. У Попова є невелика проблема, але, думаю, він у неділю потрапить в загальну групу. Що стосується Зубкова, то він відновлюється. Ми не можемо форсувати його темп. З ним працює дуже хороший фізіотерапевт. Будемо чекати нашої гри, а потім вже подивимося.

Матч третього туру Україна – Австрія відбудеться в понеділок, 21 червня, в Бухаресті. Початок матчу – о 19:00.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...