Євро-2020: Італія важко обіграла Австрію, вирвавши перемогу в екстра-таймі, і вийшла 1/4 фіналу (відео)

Фото: Італія святкує другий гол у ворота Австрії (uefa.com)

Основний час цього поєдинку 1/8 фіналу Євро-2020 видався досить скромним на хороші моменти біля воріт обох команд. У другому таймі Марко Арнаутович відкрив рахунок ударом головою, але його гол був скасований після перегляду VAR через офсайд, зазначають Патріоти України.

Дія продовжилася вже в першому додатковому таймі. У ньому Італія все ж змогла довести свою перевагу. Перший гол на рахунку Федеріко К'єзи на 95-й хвилині.

Другий м'яч забив на 105-й хвилині Матео Пессіна, який спочатку взагалі не потрапив у заявку на Євро-2020.

До честі австрійців, вони не вимкнулися з боротьби, і цілком могли не лише скоротити відставання в рахунку, але і зрівняти його. Зокрема, спочатку після удару Шауба з-за меж штрафного Доннарумма в ефектному стрибку парирував м'яч в куті, а ось на 114-й хвилині голкіпер «Скуадри Адзурри» схибив, не прикривши ближню стійку після подачі кутового, і Саша Калайджич у падінні головою з гострого кута підрізав м'яча у ворота — 2:1.

Італія у чвертьфіналі, де зустрінеться з переможцем матчу Бельгія - Португалія.

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...