Євро-2020: Наші шанси в 1/8 зростають. Перед матчем зі Швецією від травми відновився основний футболіст збірної України

Олександр Зубков

Півзахисник збірної України Олександр Зубков перед матчем 1/8 фіналу чемпіонату Європи проти Швеції вперше після травми тренувався з м'ячем, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Футбол 1".

У неділю, 27 червня, збірна України провела останнє тренування в Бухаресті (Румунія) перед відльотом до Глазго (Шотландія), де вона 29 червня зустрінеться у 1/8 фіналу Євро-2020 зі Швецією.

Олександр Зубков вперше після травми тренувався з м'ячем. Його повернення в загальну групу очікується найближчим часом.

Форвард Роман Яремчук, у якого також було мікропошкодження, все заняття провів в загальній групі команди.

Олександр Зубков 13 червня розпочав перший матч збірної України на Євро-2020 проти Нідерландів у стартовому складі, однак був замінений уже на початку гри через травму.

Команда Андрія Шевченка на Євро-2020 програла Нідерландам (2:3) та Австрії (0:1), перемогла Північну Македонію (2:1) та вийшла до плей-офф з третього місця.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...